A rétegezés után, a még nyers tésztát felvágtam (éles kész szükségeltetik,mert egyébként csak nyúzza az ember lánya), és betettem sütni. Mikor a tészta megpirult késznek nyilvánítottam, és leöntöttem az előre elkészített lével (ami a szirupot helyettesítette).
A léhez 3 dl sört felfőztem egy dl húslével. Ánizzsal, köménnyel, sóval, borssal fűszereztem.
A sörös öntet (nem is tudom mi ennek a helyes megnevezése, ez nem öntet...)
ötletét a Legjobb Sörös Recept pályázat adta. Küldtünk be pár receptet a férjemmel, és úgy látszik a lelkesedés a pályázat végével nem ért véget. Továbbra is kísérletezünk a sörrel főzéssel.
ötletét a Legjobb Sörös Recept pályázat adta. Küldtünk be pár receptet a férjemmel, és úgy látszik a lelkesedés a pályázat végével nem ért véget. Továbbra is kísérletezünk a sörrel főzéssel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése