2010. május 15., szombat

Judit

sokáig félt a kutyáktól. Nem, ez nem elég pontos. Nem a félelem a jó szó. A kutyákat akkor szerette, pontosabban azokat a kutyákat szerette, akik képesek voltak mindenféle érdeklődés, hirtelen mozdulat nélkül a lábához telepedni, és tűrni, hogy a lány belülről is meg szeretné őket vizsgálni.
Zavarta az érdeklődő szimatolás, a felé irányuló gyorsabb mozgás. Ha kutyát látott (beleértve a saját kutyáinkat is), amelyik elindult felé, rögtön felkéredzkedett a karomba.
Bezzeg most!
Suba nagyobb termete, állandóan szimataoló orra, és "puszit" adó hajlama, valamint annak ellenére, hogy ha elmegy a lány mellett ez utóbbi valószínű feldől,


Suba kutya
valamint
Panni kutyánk, aki türelmesebb, behúzodik a buxus alá, ahová a lány gyakran követi és ott símogatja, nyúlkál a szájába, érdeklődve nézi fogait és nyelvét lányunk kedvence lett (szép barokk körmondat).



Panni a buxus alatt


A játék Subával egyre élénkebb, egyre hevesebb. Szaladgálnak, a dlány bősz erővel dögönyözi, húzza-nyúzza.


Zoli vett a kutyának egy labdát (hátha felhagy a hátsó rendszámtábla-tartó megrágásával és tönkretételével, de tévedett). Ezt a labdát szokta Judit és a kutya mindenüvé hurcolászni, egymástól elvenni, szinte évődni.


Egyébként, ezeket a cseppet sem jó minőségű képeket nagyon nehéz volt elkészíteni, mert mind a lány, mind a kutya kiemelt érdeklődést mutatott a fényképezőgép iránt.

Anya, mutasd a babát!

1 megjegyzés:

  1. Suba kutyátok édes! Hát Panni kutyának is vannak biztos értékelendő belső tulajdonságai... Nekem Az oroszlánkirály című meséből a hiénák jutottak eszembe róla. Nekünk is volt egy hasonló kutyánk, akinek az alsó fogsora még előbbre is volt a felsőnél, de szerettük mi is nagyon, mert nagyon kedves volt.

    VálaszTörlés